Andhama kang diarani nilai relegius lan nilai moral!

Andhama kang diarani nilai relegius lan nilai moral!

Wangsulan:

  • Nilai relegius yaiku nilai kang ana gegayutane karo tuntunan agama lan kapitayan,
  • ene Nilai moral yaiku nilai kang ana gegayutane karo tumindake manungsa becik utawa ala.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Andhama kang diarani nilai relegius lan nilai moral!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel