Apa amanate crita kasebut “Lelakon”?

Apa amanate crita kasebut “Lelakon”?

Jawab:
Nglakoni samubarang kang dipawehi dening Gusti kanthi iklas. Nyambut gawe kanthi dhisiplin bisa dadi salah sawijining srana supaya anggone nyambut gawe antuk keberkahan.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa amanate crita kasebut “Lelakon”?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel