Golekana tegese tembung angel kang ana ing cerkak Lelakon kanthi ngisi tabel ing ngisor iki! Winasis : Saderma : Tuna daksa : Disable :

Golekana tegese tembung angel kang ana ing cerkak Lelakon kanthi ngisi tabel ing ngisor iki! 
  1. Winasis : ….
  2. Saderma : ….
  3. Tuna daksa : ….
  4. Disable : ….
  5. Cekukrak-cekukruk : ….
  6. Gotheking : ….
  7. Drodosan : ….
  8. Kumprung : ….
  9. Wigati : ….
  10. Kendhat : ….
Jawab:
  1. Winasis : Wong pinter
  2. Saderma : Nrima
  3. Tuna daksa : Wong kang cacad
  4. Disable : Wong kang cacad
  5. Cekukrak-cekukruk : Tansah kakean ndhekem kurang sigrak
  6. Gotheking : Kawentar
  7. Drodosan : Akeh metu luhe
  8. Kumprung : Wong bodho
  9. Wigati : Penting
  10. Kendhat : Ora pedhot-pedhot
----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Golekana tegese tembung angel kang ana ing cerkak Lelakon kanthi ngisi tabel ing ngisor iki! Winasis : Saderma : Tuna daksa : Disable :"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel