Ing ngisor iki kang ora kalebu carane mangreteni karakter paraga yaiku

Ing ngisor iki kang ora kalebu carane mangreteni karakter paraga yaiku .....
   A.   tumindake paraga
   B.    ciri fisike paraga
   C.    dhialog antarane paraga 
   D.   lingkungan uripe paraga
   E.    jenenge paraga

Wangsulan:
Ing ngisor iki kang ora kalebu carane mangreteni karakter paraga yaiku  jenenge paraga.


Jawaban: E


----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ing ngisor iki kang ora kalebu carane mangreteni karakter paraga yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel