Kepiye carane nemtokake tembung edi peni ing geguritan?

Kepiye carane nemtokake tembung edi peni ing geguritan?

Wangsulan:
Biyasane migunakake basa rinengga, tembung andhahan, tembung Kawi, purwakanthi, pepindhan, lan panyandra.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kepiye carane nemtokake tembung edi peni ing geguritan?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel