Sapa sing nulis Serat Wedhatama iku?

Sapa sing nulis Serat Wedhatama iku?

Wangsulan:
Kang nulis Serat Wedhatama yaiku Kanjeng Gusti Pangeran Adipati Arya Sri Mangkunegara IV.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sapa sing nulis Serat Wedhatama iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel