Sebutna pupuh kang ana ing Serat Wedhatama!

Sebutna pupuh kang ana ing Serat Wedhatama!

Wangsulan:
Pupuh kang ana ing Serat Wedhatama yaiku Pangkur, Sinom, Pucung, Gambuh, lan Kinanthi.


----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sebutna pupuh kang ana ing Serat Wedhatama!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel