Sebutna setting kang ana ing cerkak kasebut “Lelakon”!

Sebutna setting kang ana ing cerkak kasebut “Lelakon”!

Jawab:

  1. Panggonan: omah lan pasar
  2. Swasana: sedhih, trenyuh, lan seneng

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sebutna setting kang ana ing cerkak kasebut “Lelakon”!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel