Tulisen tata cara gawe sinopsis ing crita!

Tulisen tata cara gawe sinopsis ing crita!

Wangsulan:
Maca utawa nyemak sawijining crita, nyathet ukara inti, nyusun ukara inti mau dadi paragraf kang anyar, isi sinopsis kudu jumbuh karo crita asli.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tulisen tata cara gawe sinopsis ing crita!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel