Watake tembang Kinanthi yaiku

Watake tembang Kinanthi yaiku ….
   A.   Sereng
   B.    Germati
   C.    Asih
   D.   Sabar
   E.    Becik

Wangsulan:
Watake tembang Kinanthi yaiku seneng, asih, lan trisno.

Jawaban: C

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Watake tembang Kinanthi yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel