Apa sing kaamot ing pawarta sing becik iku?

Apa sing kaamot ing pawarta sing becik iku?

Wangsulan:
Kudu ngemot unsur 5W + 1H.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa sing kaamot ing pawarta sing becik iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel