Ing ngisor iki tata cara nganggo udheng kang kagawe saka kacu yaiku

Ing ngisor iki tata cara nganggo udheng kang kagawe saka kacu yaiku ....
  A.   ditali silang ing sirah, menawa wis tekan pucuk ditangsulake ing sisih ngisore sirah
  B.    ditemplekake ing sirah lan ditangsulake ing sisih ngisore sirah
  C.    diubed-ubedake ing sirah, menawa wis tekan pucuk ditangsulake ing sisih ngisore sirah 
  D.   diubed-ubedake ing sirah, menawa wis tekan pucuk dilebokake ing sisih ngisore sirah
  E.    diubed-ubedake ing sirah, menawa wis tekan pucuk ditarik mengarep banjur ditangsulake

Wangsulan:
tata cara nganggo udheng kang kagawe saka kacu yaiku diubed-ubedake ing sirah, menawa wis tekan pucuk ditangsulake ing sisih ngisore sirah.


Jawaban: C

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ing ngisor iki tata cara nganggo udheng kang kagawe saka kacu yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel