Kagiyatan apa wae kang diadakake nalika Ruwat Rawat Borobudur?

Kagiyatan apa wae kang diadakake nalika Ruwat Rawat Borobudur?

Wangsulan:

  1. Jelajah Pusaka bebarengan karo Remaja Pariwisata Kreatif,
  2. Festival Seni lan Budaya Rakyat, Festival Tradhisi Sedhekah Pundhen,
  3. Ritual Sedhekah Kedhung Winong.
Kagiyatan liyane yaiku sarasehan seni lan budaya, workshop seni, tradhisi lan budaya lokal Borobudur, pameran poto, lan orasi kabudayan.


----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kagiyatan apa wae kang diadakake nalika Ruwat Rawat Borobudur?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel