Nyamping nitik minangka pralambang saka

Nyamping nitik minangka pralambang saka ….
   A.   adat Jawa kang diarani siraman 
   B.    tetenger menawa wiwitan adicara
   C.    pangajape wong tuwa menawa putrane bisa golek pangan dhewe 
   D.   pandonga supaya bisa dadi satriya utama 
   E.    gegayuhane wong tuwa marang putrane 

Wangsulan:
Nyamping nitik minangka pralambang saka pangajape wong tuwa menawa putrane bisa golek pangan dhewe.

Jawaban: C

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nyamping nitik minangka pralambang saka"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel