tegese Aja dumeh wong gedhe.

Golekana tegese paribasan ing ngisor iki!
Aja dumeh wong gedhe.

Wangsulan:
Aja sawenang-wenang sanajan dadi panguwasa.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "tegese Aja dumeh wong gedhe."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel