Tegese Keplok ora tombok.

Golekana tegese paribasan ing ngisor iki!
Keplok ora tombok.

Wangsulan:
Melu seneng-seneng, nanging ora melu ngetokake wragad.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tegese Keplok ora tombok."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel