Tegese Rukun agawe santosa, crah agawe bubran.

Golekana tegese paribasan ing ngisor iki!
Rukun agawe santosa, crah agawe bubran.

Wangsulan:
Karukunan ndadekake kasantosan, congkrah ndadekake karusakan.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tegese Rukun agawe santosa, crah agawe bubran."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel