Tulisen ciri-ciri pawarta sing kongreteni!

Tulisen ciri-ciri pawarta sing kongreteni!

Wangsulan:
Ciri-ciri pawarta yaiku Logis, lengkap, struktur basa trep, ora ambigu, narik kawigaten, basa kang nengsemake.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tulisen ciri-ciri pawarta sing kongreteni!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel