Tulisen urut-urutan gawe sesorah!

Tulisen urut-urutan gawe sesorah!

Wangsulan:

  1. Nemtokake tema,
  2. Nemtokake ancase sesorah,
  3. Ngumpulake bahan sesorah,
  4. Gawe cengkorongan sesorah,
  5. Gawe naskah, mangreteni pamirenge lan
  6. Gladhen kanthi nyuwara.
----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tulisen urut-urutan gawe sesorah!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel