Tulisna tahapan utawa urutane nulis pawarta!

Tulisna tahapan utawa urutane nulis pawarta!

Wangsulan:
Urutane nulis pawarta yaiku:

  1. Nemtokake tema
  2. Nglumpukake data lan fakta.
  3. Nemtokake teras berita (lead).
  4. Milih tembung-tembung kang trep karo pawarta.
  5. Ngawiti nulis kanthi tumemen.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Tulisna tahapan utawa urutane nulis pawarta!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel