Adat Jawa mantu dipungkasi dening adicara boyongan. Apa tegese boyongan iku?

Adat Jawa mantu dipungkasi dening adicara boyongan. Apa tegese boyongan iku?

Wangsulan:

Boyongan anduweni teges keluwarga panganten lanang mboyong panganten putri menyang omahe.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Adat Jawa mantu dipungkasi dening adicara boyongan. Apa tegese boyongan iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel