Kembar mayang ing adat manten Jawa digawe saka apa?

Kembar mayang ing adat manten Jawa digawe saka apa?

Wangsulan:

Kembar mayang ing adat manten Jawa digawe saka janur kuning.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kembar mayang ing adat manten Jawa digawe saka apa?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel