Struktur kang pungkasan ing teks eksposisi diarani

Struktur kang pungkasan ing teks eksposisi diarani ….

   A.   argumen 

   B.    tesis 

   C.    pungkasan 

   D.   penegasan ulang 

   E.    wiwitan

Wangsulan:

Struktur kang pungkasan ing teks eksposisi diarani penegasan ulang.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Struktur kang pungkasan ing teks eksposisi diarani"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel