Apa kang diarani wacan eksposisi?

Apa kang diarani wacan eksposisi?

Wangsulan:

Wacan eksposisi yaiku karangan kang medharake sawijining bab kanggo wong liya lumantar njlentrehake proses lan ilustrasi kanthi cetha.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa kang diarani wacan eksposisi?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel