Babagan kang dijlentrehake ing karangan eksposisi arupa

Babagan kang dijlentrehake ing karangan eksposisi arupa ….

    A.   panemu saka penulis 

    B.    panemu saka wong liya 

    C.    panemu saka pemimpin

    D.   panemu saka pamaca

    E.    dudutan saka panemune wong liya

Wangsulan:

Babagan kang dijlentrehake ing karangan eksposisi arupa panemu saka penulis.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Babagan kang dijlentrehake ing karangan eksposisi arupa"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel