Wacan kanthi irah-irahan Cara Gawe Rerenggan Pawiwahan Migunakake Janur, kalebu wacan eksposisi

Wacan kanthi irah-irahan Cara Gawe Rerenggan Pawiwahan Migunakake Janur, kalebu wacan eksposisi ….

    A.   tuladha

    B.    sabab akibat

    C.    proses

    D.   penalaran

    E.    sabab

Wangsulan:

Wacan kanthi irah-irahan Cara Gawe Rerenggan Pawiwahan Migunakake Janur, kalebu wacan eksposisi proses.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Wacan kanthi irah-irahan Cara Gawe Rerenggan Pawiwahan Migunakake Janur, kalebu wacan eksposisi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel