Apa wae paugeran ing tembang macapat iku? Jlentrehna!

Apa wae paugeran ing tembang macapat iku? Jlentrehna!

Wangsulan:

  • Guru lagu, yaiku tibaning swara ing pungkasaning gatra.
  • Guru wilangan, yaiku cacahe wanda (suku kata) saben sagatra.
  • Guru gatra, yaiku cacahe larik saben sapada.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa wae paugeran ing tembang macapat iku? Jlentrehna!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel