Gegayutane pitutur luhur pada I Serat Tripama pupuh Dhandhang Gula yaiku masarakat mligine prajurit

Gegayutane pitutur luhur pada I Serat Tripama pupuh Dhandhang Gula yaiku masarakat mligine prajurit utawa pegawe pamarentah ing bagean keamanan negara digladhi supaya bisa nuladha tumindake ….

    A.   para prajurit ing jaman nguni

    B.    Patih Suwanda

    C.    Patih Gajah Mada

    D.   prajurit mataram

    E.    Basukarna

Wangsulan:

Gegayutane pitutur luhur pada I Serat Tripama pupuh Dhandhang Gula yaiku masarakat mligine prajurit utawa pegawe pamarentah ing bagean keamanan negara digladhi supaya bisa nuladha tumindake Patih Suwanda.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Gegayutane pitutur luhur pada I Serat Tripama pupuh Dhandhang Gula yaiku masarakat mligine prajurit "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel