Apa sing dialami Raden Bratasena sawise nyirnakake raseksa?

Apa sing dialami Raden Bratasena sawise nyirnakake raseksa?

Wangsulan:

Kekuwatane saka raseksa mau nyawiji marang Raden Bratasena, yaiku kekuwatan geni, lemah, bayu, lan banyu.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa sing dialami Raden Bratasena sawise nyirnakake raseksa?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel