Apa sing komangreteni babagan kuku Pancanaka? Kanggo apa?

Apa sing komangreteni babagan kuku Pancanaka? Kanggo apa?

Wangsulan:

Kuku Pancanaka iku kuku jempol sakloron bisa dadi dawa sakilan saengga bisa digunakake kanggo mbrastha mungsuh.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa sing komangreteni babagan kuku Pancanaka? Kanggo apa?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel