Bima nduweni jeneng Bayusuta ateges

Bima nduweni jeneng Bayusuta ateges ….

   A.   ngedab-edabi

   B.    gedhe dhuwur 

   C.    teguh lan prakosa 

   D.   kondhang lan nyata

   E.    putrane Bathara Bayu 

Wangsulan:

Bima nduweni jeneng Bayusuta ateges putrane Bathara Bayu.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Bima nduweni jeneng Bayusuta ateges"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel