"Den ngaksama kasisipaning sesami" Gancarane gatra kasebut yaiku

"Den ngaksama kasisipaning sesami" Gancarane gatra kasebut yaiku ….

   A.   kabeh tindak-tanduk 

   B.    kudu dilakoni kanthi tawekal lan iklas

   C.    kukuh lan sabar 

   D.   ilakoni kanthi urip kang prasaja

   E.    kudu bisa menehi pangapura marang wong liya

Wangsulan:

"Den ngaksama kasisipaning sesami" Gancarane gatra kasebut yaiku kudu bisa menehi pangapura marang wong liya.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to ""Den ngaksama kasisipaning sesami" Gancarane gatra kasebut yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel