Kena apa Raden Bima diwenehi tetenger Raden Bimasena?

Kena apa Raden Bima diwenehi tetenger Raden Bimasena?

Wangsulan:

Amarga sukmane Gajah Sena wis manjing ing anggane Raden Bima.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kena apa Raden Bima diwenehi tetenger Raden Bimasena?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel