Kepiye anggone roh lan daya kukuwatane Gajah Sena bisa manjing ana ing anggane Si Bungkus?

Kepiye anggone roh lan daya kukuwatane Gajah Sena bisa manjing ana ing anggane Si Bungkus?

Wangsulan:

Kanthi ngurbanake awake dibanting dening Si Bungkus.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye anggone roh lan daya kukuwatane Gajah Sena bisa manjing ana ing anggane Si Bungkus?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel