Kepiye kahanane Prabu Pandhu lan Dewi Kunthi nalika mangreteni menawa ponang jabang bayine

Kepiye kahanane Prabu Pandhu lan Dewi Kunthi nalika mangreteni menawa ponang jabang bayine awujud bungkus?

Wangsulan:

Prabu Pandhu lan Dewi Kunthi nandang dhuhkita.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye kahanane Prabu Pandhu lan Dewi Kunthi nalika mangreteni menawa ponang jabang bayine "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel