Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pethikan crita kasebut ing unsur intrinsik nggambarake

Kasatriya Bima utawa Bimasena iku anak lanang nomer loro saka Prabu Pandhu lan Dewi Kunthi kang kalebu Pandhawa Lima. Bima uga nduweni jeneng liya yaiku Werkudara, kang tegese gagah prakosa, medeni kanggo sapa wae kang dadi mungsuhe.

Pethikan crita kasebut ing unsur intrinsik nggambarake ….

    A.   alur 

    B.    paraga

    C.    tema

    D.   sudut pandang

    E.    amanat

Wangsulan:

Pethikan crita kasebut ing unsur intrinsik nggambarake paraga.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Pethikan crita kasebut ing unsur intrinsik nggambarake"

close