Wos surasa saka tembang Gambuh ing Serat Wedhatama arupa

Wos surasa saka tembang Gambuh ing Serat Wedhatama arupa ....

   A.   ngajarake supaya tansah ngudi ilmu 

   B.    ngajarake carane urip ing bebrayan

   C.    ngajarake sembah raga, sembah cipta, sembah sukma, lan sembah rasa 

   D.   ngajarake menawa agama iku tuntunan kanggo urip 

   E.    ngajarake menawa guneman kuwi kudu ana aturane

Wangsulan:

Wos surasa saka tembang Gambuh ing Serat Wedhatama arupa ngajarake sembah raga, sembah cipta, sembah sukma, lan sembah rasa .

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Wos surasa saka tembang Gambuh ing Serat Wedhatama arupa"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel