A : Sarung anyar, ya? B : Sampeyan guyon, iki wis suwe. Kira-kira wis rong taun.

A : Sarung anyar, ya?

B : Sampeyan guyon, iki wis suwe. Kira-kira wis rong taun.

A : Mosok? Aku ra percaya. Kok isih kempling?

B : lya. Iki cap Macan. Bahane kuwat tur alus. Awet anyar meneh.

A : Wah, aku ya pengin duwe.

B : Ja lali, nek tuku sarung sing ….

A + B : Cap Macan.

Narator : Aja salah pih. Sarung sing kualitase sae, pas, lan awet, ya sarung Cap Macan. Akeh macem lan motife. Sarung Cap Macan bisa dituku ing toko-toko klambi, grosir, lan Pasar Banjar Sari, uga ing agen sarung Cap Macan. Sarung Cap Macan awet lan nyaman dienggo. Sarung Cap Macan prodhuk PT LUKITEX Surakarta.

  1. Prodhuk apa kang diklanake ing iklan kasebut? 
  2. Kalebu iklan apa iklan radhio kasebut?
  3. Ana pira pambicara irg iklan kasebut?
  4. Apa ancase iklan kasebut? 
Wangsulan:

  1. Sarung Cap Macan.
  2. Iklan radhio komersial.
  3. Ana telu.
  4. Supaya padha tuku sarung Cap Macan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "A : Sarung anyar, ya? B : Sampeyan guyon, iki wis suwe. Kira-kira wis rong taun."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel