Apa isi saka iklan kasebut? bal mitre

  

Apa isi saka iklan kasebut?
    A.   Konsumen supaya milih, nganggo, lan tuku bal merek "mitre"
    B.    Menehi ngreti menawa ana bal merek "mitre"
    C.    Bal merek "mitre" iku kepenak nalika "di enggo
    D.   Bal merek "mitre" ora kalah karo liyane
    E.    Bal merek "mitre" menawa dienggo ing lomba mesthi bakale menang\

Wangsulan:
Isi saka iklan kasebut yaiku konsumen supaya milih, nganggo, lan tuku bal merek "mitre".

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa isi saka iklan kasebut? bal mitre"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel