Apa jinise iklan ing ngisor iki? Tulisen isine! Tanpa narkoba kaya uwit kang subur

Apa jinise iklan ing ngisor iki? Tulisen isine!

Wangsulan:

  • Iklan layanan masarakat.
  • Kita kabeh kudu ngedohi narkoba kang ora ana gunane kanggo awake dhewe kaya dene wit menawa kena racune narkoba bakalan ora subur.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa jinise iklan ing ngisor iki? Tulisen isine! Tanpa narkoba kaya uwit kang subur"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel