Apa manfaate anane gambar utawa ilustrasi ing iklan iku?

Apa manfaate anane gambar utawa ilustrasi ing iklan iku?

Wangsulan:

Kanggo narik kawigatene masarakat uga supaya bisa luwih gampang ditampa dening bebrayan agung.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa manfaate anane gambar utawa ilustrasi ing iklan iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel