Gunane iklan kasebut yaiku, bal mitre

 

Gunane iklan kasebut yaiku ....
   A.   sambung rasa antarane prodhusen lan konsumen
   B.    sarana sesambungan ing urip saben dinane
   C.    ningkatake pemasaran
   D.   sarana kanggo milih barang
   E.    nepangake barang

Wangsulan:
Gunane iklan kasebut yaiku ningkatake pemasaran.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Gunane iklan kasebut yaiku, bal mitre"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel