Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rasaning urip iku, Krana momor pamoring sawujud, Tembang kasebut ana …. gatra

Rasaning urip iku,

Krana momor pamoring sawujud,

Wujudullah sumrambah ngalam sakalir,

Lir manis kalawan madu,

Endi arane ing kono.

Tembang kasebut ana …. gatra.

     A.   

     B.    3

     C.    5

     D.   4

     E.    2

Wangsulan:

Tembang kasebut ana 5 gatra.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Rasaning urip iku, Krana momor pamoring sawujud, Tembang kasebut ana …. gatra"

close