Sapa pawongan kang menehi pambagyaharja ing adicara kasebut?

Sapa pawongan kang menehi pambagyaharja ing adicara kasebut? Bapak lan Ibu Amat Hadikusuma

Wangsulan:

Pawongan kang menehi pambagyaharja ing adicara kasebut yaiku Umar Winarna 

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sapa pawongan kang menehi pambagyaharja ing adicara kasebut?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel