Tulisen isine panyandra panganten ing ngarep nganggo basamu dhewe!

Tulisen isine panyandra panganten ing ngarep nganggo basamu dhewe!

Wangsulan:

Panyandrane panganten putri nalika arep ganti klambi (saka ruwang busana) lungguh ing sasana pawiwahan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tulisen isine panyandra panganten ing ngarep nganggo basamu dhewe!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel