Apa kang diarani wacan dheskripsi iku

Apa kang diarani wacan dheskripsi iku?

Wangsulan:

Wacan dheskripsi tegese wacan kang isine nggambarake sawijining obyek utawa kahanan saengga pamaca kaya nyawang, ngrasakake, ngrungokake, utawa ngalami dhewe apa sing digambarake.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa kang diarani wacan dheskripsi iku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel