Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Kilen Ngrembaka Wayang purwa

Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki!

  1. Kilen
  2. Ngrembaka
  3. Wayang purwa
  4. Ageman
  5. Rerenggan
  6. Wiwitan
  7. Pasuryan
  8. Nyade
  9. Dipunpandhegani
  10. Wedal
  11. Winates
  12. Prasaja
  13. Nglestantunaken
  14. Ngandut
  15. Pambeksa
Wangsulan:
  1. Kilen : Kulon
  2. Ngrembaka : Subur
  3. Wayang purwa : Wayang walulang
  4. Ageman : Klambi
  5. Rerenggan : Pajangan, pacakan
  6. Wiwitan : Sing dhisik dhewe
  7. Pasuryan : Rai
  8. Nyade : Ngedol
  9. Dipunpandhegani : Dipimpin
  10. Wedal : Wektu
  11. Winates : Bates
  12. Prasaja : Apa anane
  13. Nglestantunaken : Nglestarekake
  14. Ngandut : Isi
  15. Pambeksa : Wong kang njoged
----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Kilen Ngrembaka Wayang purwa"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel