Kembang gembili

Golekana tegese wangsalan Ing ngisor iki, banjur gawenen ukarane!

Kembang gembili : seneng

Ukara : Kembang gembili, Ani entuk rejeki banjur kanggo seneng-seneng.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kembang gembili"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel