Omah dara

Golekana tegese wangsalan Ing ngisor iki, banjur gawenen ukarane!

Omah dara : gupon

Ukara : Omah dara, setu Pon ayo padha ngaji.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Omah dara"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel