Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa kang diarani pitutur luhur iku

Apa kang diarani pitutur luhur iku?

Wangsulan:

Pitutur luhur yaiku wejangan kang nduwe tujuwan ngowahi lelakune wong urip, sarana pitutur kang adiluhung menehi ruh awujud semangat, ngupaya, utawa nggreget.

Pitutur luhur sarana komunikasi positif ing bebrayan, apa dene yen digayutake karo kahanan jaman saiki, luwih trep yen nganggo pitutur sing becik.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

Post a Comment for "Apa kang diarani pitutur luhur iku"